Analistler Belirledi: Bu 3 Altcoin Toparlanma Koşusu Başlatabilir!

Kripto analisti Akash Girimath, NEAR için bir toparlanma rallisi öngörüyor. Analist ayrıca LDO için daha fazla yükseliş işaretleri olduğunu söylüyor. Crypto Tony takma adlı analist ise lider altcoin için bir yükseliş senaryosu paylaşıyor.

NEAR fiyat tahmini: Altcoin için bir toparlanma koşusu mümkün!

Near Protocol (NEAR) fiyatı son destek seviyesinden sıçradığı için bir toparlanma rallisi başlatmaya çalışıyor. Yatırımcılar, şu anda 3,25 dolardan işlem gördüğü yerden 3,90 dolara hızlı bir %20’lik yükseliş bekleyebilirler. Bu yükseliş fikrinin arkasındaki mantık, altcoin fiyatının 22 Aralık 2023’te 3,20 dolardan düşük bir seviyeye gerilemesi ve 3,33 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kapanan bir yükseliş salınımı başarısızlık modeli üretmesinin ardından geliyor.

NEAR boğaları bu seviyenin üzerinde kalmayı başarırsa, %20’lik hızlı bir kazanç elde etmeleri mümkün. Bazı durumlarda, altcoin fiyatının 4,0 dolar psikolojik seviyesine ulaşma potansiyeli de var. Bu da toplam kazancı kabaca %25’e çıkarır. Bu yükseliş görünümü, önemli destek seviyesinin kırılması riskini içeriyor. Bu yüzden hızlı bir giriş/çıkış trade’idir. Böyle bir durumda, NEAR fiyatının 3,05 dolardan 2,75 dolardan kadar uzanan 12 saatlik talep bölgesine kayması olası. Bu, kenardaki alıcıların teklif vermekle ilgilenme olasılığının yüksek olduğu bir başka önemli alan. Bunun da 4.0 dolara kadar başka bir kurtarma rallisini başlatması muhtemel.

NEAR 12 saatlik grafik

Toparlanma rallisi görünümü gün içi traderlar için kısa vadeli bir oyun. Bununla birlikte, NEAR fiyatının günlük zaman diliminde düşmesi olası. Yukarıda da belirtildiği gibi, yatırımcılar kenara çekilmiş alıcılar ilgilenmeden önce %20’lik bir düşüş daha bekleyebilirler. Ancak, altcoin fiyatı 2,57 dolar destek seviyesinin altında bir günlük mum çubuğu kapanışı üretirse, yüksek bir zaman diliminde daha düşük bir düşük oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda NEAR’ın %19 düşüşle ve 2,06 dolarlık bir destek seviyesiyle karşılaşması mümkün.

LDO fiyat tahmini: Teknikler daha fazla yükselişi gösteriyor

LidoDAO için teknik görünüm, 2,96 dolardan işlem gördüğünü gösteriyor. LDO fiyatı yükselmeye çalışıyor. Ancak daha fazla yükseliş için aşması gereken 3,15 dolarlık geçici direnç seviyesi ile karşı karşıya. Başarılı olursa, altcoin fiyatının aralığın orta noktasını 3,31 dolar olarak etiketlemesi olası. Ayrıca, bunu 3,41 dolar engeli takip edecektir. Bu arasa Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Awesome Osilatör (AO), yükseliş momentumunda istikrarlı bir artış gösteriyor. Böylece, potansiyel bir toparlanma rallisine daha fazla kanıt ekliyor.

LDO 1 saatlik grafik

Öte yandan, LidoDAO fiyatı hızlı bir toparlanma olmadan düşük aralığı ihlal ederse, daha düşük bir düşük oluşturacak ve yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda, LDO’nin yaklaşık %2 daha düşüş görmesi muhtemel.

ETH fiyat tahmini: Lider altcoinyükselişe hazır mı?

Kripto para piyasasının sürekli gelişen ortamında Ethereum, önemli fiyat seviyelerinde seyrediyor. Crypto Tony takma adlı analist, Ethereum’un 2.130 doların üzerinde kalması halinde yükseliş momentumunu başlatacağını söylüyor. Analist, 2.500 dolar seviyesindeki yüksek aralığı geri kazanması halinde daha fazlasının olacağını öngörüyor.

Crypto Tony’nin lider altcoin için 2.130 ve 2.500 dolar eşiklerine burgu yapıyor. Bu seviyeleri sürekli bir yükseliş eğilimi için potansiyel katalizörler olarak yakından izliyor. Bu birçok Ethereum meraklısının duygularıyla da uyumlu. Kripto para topluluğu, Ethereum’un önümüzdeki günlerde bu kritik seviyeleri yalnızca korumakla kalmayıp aşıp aşamayacağını görmek için sabırsızlıkla bekliyor.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Ethereum şu anda 2.273 dolardan işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %1,14’lük mütevazı bir artışı işaret ediyor. Bununla birlikte, lider altcoin son 30 gün içinde %4,29’luk bir düşüş yaşadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir